Előfizetői tartalom

Ezt kell tudni az újabb brókerbotrány szereplőjéről!

Portfolio
A Buda-Casht követően újabb brókercégnél merültek fel problémák az MNB vizsgálata során. Ezúttal a Hungária Értékpapír Zrt-nek függesztette fel részlegesen tevékenységét az MNB, és rendelt felügyeleti biztost a céghez. Bár a hazai brókerpiac megítélése ezzel valószínűleg tovább romlik, a Hungária nem számít meghatározó szereplőnek a hazai brókercégek között. Az alapító nagytulajdonos, Seres István 26 éve van ezen a piacon, 1992-ben alapította a társaságot Cegléden, új központi budapesti irodájukba 2014-ben költöztek be. Seres István egy nemrégiben adott interjúban a cég üzletpolitikáját konzervatívnak nevezte és hangsúlyozta, hogy nem kockáztatnak.

Újabb brókercég került bajbaÚjabb brókercégnél merültek fel problémák. Az MNB ezúttal a Hungária Értékpapír Zrt. tevékenységi engedélyét függesztette fel részlegesen, továbbá felügyeleti biztosok kerültek a brókercéghez. A társaságnál új ügyfél megbízásokat nem teljesítenek, az értékpapírok és pénzeszközök rendelkezése felett szünetel a jogosultság. A...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés