Előfizetői tartalom

Csak a főnöknek - Genfi autószalon 2015

Hámor Iván
Az elmúlt évek zöld, öko, bio, stb. trendjével szinte teljesen szembefordulva a 2015-ös genfi autószalon a drága, de mindenképp erős és gyors autókról szólt. Természetesen a standokon ott voltak a hibridek és a villanyautók is, de ezek között igazi újdonságot alig lehetett felfedezni, nem úgy, mint az euróban is 6-7 számjegyű nagyon erős és nagyon gyors modellekből. Az autóipar tehát a legtehetősebbek felé fordult, akik számára ezek a járművek nem csak használati tárgyak, hanem sok esetben befektetési eszközök is egyben.

Ami a nagyobb volumenű és klasszikusan cégautó kínálatot érinti, abból a kiállítás első két, sajtónak és szakmának szóló napjain meglehetősen szűk volt a kínálat. Ott volt minden modell, de részben vagy egészben újnak csak a Toyota Avensis, Auris, illetve Skoda Superb volt tekinthető. Persze cégautó minden modellből lehet attól függően, hogy mi kerül a forgalmi engedély...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés