Előfizetői tartalom

A Nyomda nem tud hibázni

Portfolio
Nem hibázott a Nyomda a negyedik negyedévben sem. Ebben meghatározó szerepe volt a stratégia termékszegmenseknek és az export kiugróan jó teljesítményének. Így nem csoda, hogy a teljes évet figyelembe véve is erős eredmény született, aminek köszönhetően a menedzsment 71 forintos osztalék kifizetését fogja javasolni a közgyűlésnek.

Dinamikusan bővült az árbevételt - Száguldott az exportÁrbevétel soron a negyedik negyedévben (a bázishoz viszonyítva) 26 százalékkal magasabb számot tett közzé a Nyomda, így a teljes évet figyelembe véve 22,7 milliárd forintos eredmény született. Ez a stratégia termékszegmensek és az export kiugróan jó teljesítményének volt köszönhető. Az EBITDA 65 százalékkal felülmúlta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés