Előfizetői tartalom

Ez lehet az Apple következő nagy dobása

Portfolio
Ma este ismét az Apple-ön lesz a világ szeme. Magyar idő szerint este 6-kor veszi kezdetét az amerikai technológia óriás legújabb bemutatója, amin az Apple Watchról tudhatunk meg részleteket. Ez annyira fontos esemény, mint amikor 2007-ben az Apple bemutatta iPhone-t, vagy 2010-ben az iPadet, hiszen egy új termékkategória bevezetéséről van szó. A cég azt reméli, hogy legalább annyira sikeres termék is lesz, mint az előzőek.

Este Apple-esemény lesz!Ma újabb eseményre invitálja a világot az Apple. Magyar idő szerint este 6-kor veszi kezdetét, amin a várakozások szerint a társaság okosórájáról, az Apple Watchról megtudhatunk mindent. Szeptemberben, a legújabb iPhone-ok bemutatásakor már lerántotta a leplet az okosóráról az Apple, de sok részletet akkor még nem árult el róla. Erre ma kerülhet sor.Már...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés