Előfizetői tartalom

Így néz ki a 3 millió forintos Apple Watch!

Portfolio
Lezajlott az Apple mai eseménye, amin a közönség az Apple Watchról ismerhetett meg újabb részleteket. De beszélt sok mindenről Tim Cook, a bejelentéseket például azzal kezdte, hogy az Apple lesz az HBO exkluzív partnere a csatorna streaming műsorszolgáltatásához. Később rátért az okosóra-kollekciójára is: lesz sportváltozata az Apple Watchnak, de aki szeretné, az vehet luxusékszert is.

Kapcsolódó cikkünk2015.03.09Ez lehet az Apple következő nagy dobásaApple-HBO partnerségMa, magyar idő szerint este 6-kor megkezdődött az Apple legújabb eseménye. A cég első bejelentése még nem az Apple Watch volt, amire mindenki várt, hanem egy együttműködés az HBO-val műsorszolgáltatásról. A kábelcsatorna elindítja első streaming szolgáltatását, amihez nem kell külön...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés