Előfizetői tartalom

Most kiderül, hogy megváltják-e a világot az okosórák

Portfolio
Amióta vannak okostelefonok, már órát sem hordanak sokan, a technológia szektor nagyjai mégis azt gondolják, hogy életképesek lesznek az okosórák. Tegnap az Apple bemutatta a nagyközönség előtt az Apple Watch-ot, amiből akár közel 3 millió forintos luxusváltozatot is vehetnek a vásárlók. Vannak, akik szerint az Apple kell ahhoz, hogy lendületet kapjon a piac és tényleg elterjedjenek a világban a hordható kütyük. Most sorra vettük a gyártók legerősebb okosóráit és szavazásra invitáljuk a cikk végén az Olvasóinkat arról, hogy vennének-e okosórát.

Úgy tűnik, hogy ahhoz, hogy egy-egy új kütyü tényleg sikeres legyen, az kell, hogy az Apple is belépjen a piacra. Így volt ez az iPhone-nal, ami valóságos lavinát indított el az okostelefonok piacán. Így volt ez az iPaddel is: az Apple készüléke előtt senki nem gondolta igazán életképesnek a táblagépeket, azóta viszont felrobbantak az értékesítések. És sokan abban reménykednek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés