Előfizetői tartalom

Van, amit tagad a Buda-Cash-botrány fő gyanúsítottja

Portfolio
Szerdán is csak kapkodják a fejüket azok, akik a bajba került brókercégekkel kapcsolatos híráramlást követik. A Buda-Cashnél előzetes letartóztatásba került három ember, a Quaestor budapesti székházában pedig házkutatást tartottak.Fontosabb részletek A Quaestor ügyében különösen jelentős kárt okozó csalás gyanúja miatt indult nyomozás. A Quaestor ügyében egyelőre az ügynek nincs gyanúsítottja. Közben a Buda-Cashnél előzetes letartóztatásba került 3 ember. A kényszerintézkedés 30 napra szól, a szökés, elrejtőzés veszélyére hivatkozva. A politika is megszólalt az aktuális ügyekben, a kormányszóvivő és a Fidesz, valamint az ellenzéki pártok is nyilatkoztak.

2015. március 11. 22:31 Megosztás Buda-Cash: még nem tudni a hiány okát A Fővárosi Törvényszék szerint jelenleg nem állapítható meg a Buda-Cash ügyében felmerült 60 milliárd forintos hiány oka - közölte Bánáti János ügyvéd az MTI-vel. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés