Előfizetői tartalom

Csúcsmobilt vennél? Csalódni fogsz!

Több mint 200 országból 93 ezernél is több látogatót vonzott a múlt héten véget ért barcelonai Mobil Világkiállítás. Az esemény a számok alapján sikeresebb, mint valaha, de sajnos pont az előző évek egyik legizgalmasabb témakörében, a mobiltelefonoknál és az okoseszközöknél látszik nagy tanácstalanság: a gyártók nem igazán tudják elmagyarázni, hogy a szélesebb tömegeknek miért kellene még jobb kijelzőjű telefonokat vagy okosszemüveget és okosórát venniük. Szubjektív összefoglaló következik.

Csúcsmobilok? Csalódás!A barcelonai Mobil Világkiállítás már jóval több annál, hogy mobilokat, tableteket meg mindenféle okoskészülékeket lehessen nézegetni. Több, mint 2100 cég mutatta be azt, hogy hogyan automatizálják majd a lakásainkat néhány év múlva, mihez kezdünk majd a virtuális valósággal, hogyan használjuk majd a felhő alapú alkalmazásokat, és hogyan fizetünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés