Előfizetői tartalom

Már az is baj, hogy túl népszerű az Apple

Portfolio
Imádják az Apple részvényeit az alapkezelők. Ezzel jól is jártak mostanában, hiszen a papírok árfolyama újabb és újabb csúcsokat döntöget és csak idén több mint 10%-kal értékelődött fel. Vannak alapkezelők, akik többet tartanak Apple-ből, mint ami a kockázatok szempontjából szempontjából jó ötletnek számít. Most azzal az ellentmondással szembesülnek, hogy bár szeretnének minél jobban részesedni az Apple sikereiből, de eközben a kockázatot is kellene diverzifikálni. Ennek fényében pedig kérdéses, hogy tovább kell-e venni a részvényeket, vagy inkább el kell kezdeni eladni és profitot realizálni - írja a Business Insider.

Nagy kedvenc az AppleMár egy ideje az alapkezelők kedvenc részvényei között szerepel az Apple és rá is szolgált erre, hiszen újabb és újabb csúcsokat döntöget az árfolyam. Például a 136 milliárd dolláros Burnham Fund alapkezelő vagyonának 15%-a Apple részvényekben van, ami rekordnak számít a diverzifikált alapok kezelőinél. Az alapkezelőnél nincs is tervben, hogy eladna...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés