Előfizetői tartalom

Meddig tart a dollár erő? - Videó technikai elemzés

Portfolio
Már a devizakereskedés iránt kevésbé érdeklődök is a dollárerősödésről, és az euró dollár paritásról ábrándoznak, ami mint mindig, most is kontraindikátorként működhet. Az EURUSD trendje természetesen csökkenő, iránya az 1-es árfolyam szintre mutat, ám korrekciók előfordulhatnak. Mely devizapárokon a legvalószínűbb a dollár megroppanása? Mely technikai szinteket célszerű figyelni? Videó elemzésünkből megtudja a részleteket.

Portfolio Trader - a befektetés új szemlélettel Szilárd alapok, megbízható szolgáltatók Független szakértők által kiválasztott szolgáltatók Banki háttér befektetési alapok, tőzsdei részvények esetén Angol befektetetési számla biztonsága CFD és forex esetén Lépjen velünk kapcsolatba!

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés