Előfizetői tartalom

Elveszett egyéniség - Renault Espace

Hámor Iván
A Renault elsősége és úttörő szerepe elvitathatatlan az egyterű járművek európai meghonosítása, elterjesztése és gyártása területén. Mindez az Espace-szel kezdődött még az 1980-as években, ami máig egy elegáns, a nagyautókkal felérő presztízzsel rendelkező, akár 7 személy szállítására is alkalmas jármű volt. Máig. A legújabb generációból ezek közül sok kimaradt, és sokkal inkább a még divatosnak tekintett crossover, SUV vonalhoz próbál csatlakozni.

A Renault Espace 5. generációja szakított elődei stílusával, eleganciájával és inkább felültette a gyártó a még domborodó divathullámra, és megpróbálta SUV-s, crossoveres stílusjegyekkel felruházni. Hogy az üzleti és egyben családi autót keresők számára ez mennyire lesz érdekes, majd kiderül, de az biztos, az új modellel nem lehet kiváltani egy prémium kategóriás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés