Előfizetői tartalom

Itt vannak a legfontosabb hírek ma reggel!

Portfolio
A Fed tegnapi kamatdöntési ülés utáni tájákoztatója alapján megnyilt a kamatemelés lehetősége a közeljövőben. A hírre az amerikai részvényindexek hirtelen emelkedni kezdett, a jó hangulat az ázsiai részvénypiacokra is átragadt. Az európai tőzsdéken kis mértékű eséssel indulhat a kereskedés. Rengeteg vállalati hír érkezett reggel, sok mindenre kell ma figyelnünk.

A amerikai jegybank a tegnapi kamatdöntését kísérő közleményben új iránymutatást adott, ami által lényegében megnyílik a kamatemelés lehetősége a közeljövőben. A monetáris szigorítás feltételei azonban nem változtak, továbbra is fontos, hogy a fellendülő munkapiac mellett az inflációs cél is biztosítva legyen. A hírre a nyitás utáni esésből azonnal átcsaptak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés