FONTOS Rendkívüli béremelést jelentett be Magyarországon az Aldi
 
Előfizetői tartalom

Most akkor nincs csőd? - Mi folyik a Quaestornál?

Portfolio
Ember legyen a talpán, aki a Quaestor esetében képes eligazodni a bonyolult cégstruktúra miatt a jogi útvesztőkben, a történet pedig a kötvényesek szempontjából még inkább érdekes lett, azt követően, hogy a csődvédelemnek egyelőre hivatalosan semmi nyoma annál a vállalkozásnál, mely a kötvények kibocsátását végezte. Az is kérdés, hogy mi lett az elmúlt napokban lejáró kötvényekkel. Az alábbiakban az alapvető jogi fogalmak bemutatása mellett kérdések és válaszok formájában igyekeztük tisztázni a Quaestor kötvényesek számára leginkább releváns kérdéseket. Sajnos ezek alapján azt mondhatjuk, nem lesz egyszerű a folytatás.

Elemzésünk megjelenését követően érkezett a hír, hogy a csődvédelem iránti kérelem csak március 19-én lett benyújtva, vagyis 10 nappal a hivatalos bejelentés előtt:Kapcsolódó cikkünk2015.03.23Ismét egy érdekes dolog bukott ki a Quaestornál - Ürítik a céget? (2.)Nincs nyoma a csődvédelemnek a QuaestornálEddig sem volt egyszerű a Quaestornál zajló események megértése...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái