Előfizetői tartalom

Ez nagyon hiányzott!

Hámor Iván
A Nissan ha nem is túl optimista módon - 100 ezer alatti darabszámmal kalkulálva - tért vissza a hagyományos autók piacára a Pulsarral, a rentabilitást biztosító mennyiség eléréséhez az eddig rendelkezésre álló 1,2-es benzines és 1,5-ös dízelmotorok nem elegendőek. Kell még egy harmadik erőforrás is, mely mostantól elérhető, és kellő tartalékkal rendelkezik a váratlan szituációk kármentes elkerüléséhez is.

A Nissan a Pulsar választékát egy kellő dinamizmust és tartalékokat felvonultató erőforrással bővíti, mégpedig a 190 lóerős turbófeltöltős 1,6 DIG-T benzinmotorral. A korábban elérhető 1,2 literes - turbós - benzinmotorral és 1,5 literes dízelmotorral nem volt semmi baj, de az egy-egy hetes tesztek alatt kiderült, hogy a dinamikájuk, tartalékaik bizony végesek. Normál, sűrű...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés