Előfizetői tartalom

Nagy bukással zártak az amerikai indexek

Portfolio
Igencsak rossz hangulat uralta ma az amerikai részvénypiacokat, amire leginkább a tartós fogyasztási cikkek februári rendelésállományával kapcsolatos váratlan negatív adat adhat alapot. Az eladási hullámra a közelgő jelentési szezon is hathatott, ugyanis a befektetők a korábban vártnál gyengébb eredményekre számítanak, míg a Fed-kamatemelés időpontjával kapcsolatos bizonytalanság is szerepet játszhat a rossz hangulatban. A technológiai és biotechnológiai cégek papírjai zuhantak a legnagyobbat, ami leginkább a Nasdaq mélyrepülésén látszott meg: az index értéke 2,4 százalék körüli mínusszal zárta a napot, de az S&P500 és a Dow Jones is -1,5 százalékos komoly visszaesést könyvelhetett ma el.

2015. március 25. 21:25 Megosztás Csúnya lett a vége Véget ért mára a kereskedés a tengerentúlon, és záráskor is igen komoly mínuszokban maradtak az vezető részvényindexek. Az S&P500 mintegy 1,5 százalékot esve 2061 ponton zárta a napot, míg...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés