Előfizetői tartalom

Luxus is, okos is - Mi sül ki ebből?

Portfolio
Hiába próbálkoztak sokan az elmúlt években, egyelőre nem sikerült elérni az áttörést az okosórák piacán. Pedig abban nagy az egyetértés, hogy a hordható okoseszközök jelentik a fogyasztói elektronika fejlődésének következő lépcsőfokát. A kérdés, hogy ki tudja majd rávenni a fogyasztókat, hogy vegyék meg az okosórát, aminek a gyakorlati haszna vitatható. Próbálkozik az Apple, próbálkozik a Samsung, de még a luxusórák gyártói is rajta vannak az ügyön.

Okosóra - ékszer vagy kütyü?Hiába válogathatnak a vásárlók okosórák tucatjai között, eddig nem sikerült a gyártóknak elérniük, hogy meg is vegyék őket tömegesen. Sokan arra számítanak, hogy az Apple Watch hozza el a fordulatot az okosórák piacán: az elemzők több millió darabos értékesítést várnak az idei évre. Az Apple a készülékeivel nem csak az innovatív...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés