Előfizetői tartalom

Ekkora a baj? Már a családi ezüstöt is eladja a Tesco

Portfolio
Az évek során a Tesco bevásárolt telkekből szerte Angliában abban a reményben, hogy gőzerővel terjeszkedni tud majd. Azonban nem tudhatta előre, hogy az erős verseny a hazai piacán annyira megviseli, hogy végül nemhogy új üzletek nyitásában nem tud gondolkodni, de számos meglévő üzletét be kell zárnia. A társaság most azon van, hogy értékesítse a ki nem használt telkeket, így erősítve pénzügyi helyzetét. A menedzsment tavalyi becslései szerint ingatlanbirodalma 20 milliárd fontot érhet, az értékesítésekből pedig a várakozások szerint néhány száz millió font folyik majd be.

Kiárusít a TescoElhatározta magát a Tesco, ingatlanok értékesítésébe kezd a reorganizációs intézkedések nevében. A brit kiskereskedelmi óriás tegnap bejelentette, hogy megbízta a Savills tanácsadó céget azzal, hogy hat kihasználatlan telkét értékesítse Nagy-Britanniában, mégpedig Wolverhampton, Birmingham, Burton-on-Trent, Doncaster és West-Mindlands területén.Ezeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés