Előfizetői tartalom

4 milliárdos csalás a Lombard Kézizálognál!

MTI
|
Portfolio
A Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosa önfeljelentést tett a rendőrségen, a nyomozás csalás gyanújával indult. Az eddigi információk alapján a kár meghaladja a 4 milliárd forintot - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdai budapesti sajtótájékoztatóján. Azóta a Magyar Nemzeti Bank közleményben tudatta: az eset fogyasztókat nem érint, a csoport 8 hitelintézet felé nem tud csak elszámolni a fedezetül szolgáló vagyontárgyakkal.

Csiszér-Kovács Viktória rendőr alezredes elmondta, hogy előző nap a Lombard Kézizálog Zrt. tulajdonosa jogi képviselőjével megjelent a készenléti rendőrségen, ahol önfeljelentést tett.Az eddigi adatok alapján a bűncselekménnyel okozott kár meghaladja a 4 milliárd forintot - tette hozzá.Tájékoztatott a felügyeletAz MNB közleménye szerint a Lombard Kft. és leányvállalata...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés