Előfizetői tartalom

A BMW i8 a világ legzöldebb autója - A pofám leszakad!

Vétkesek közt cinkos, aki néma. A felütés nem véletlen, a véleménycikk apropóját ugyanis az adta, hogy a World Car Awardson a szakmai zsűri a világ legzöldebb autói közé csupa olyan járművet szavazott be, amelyik szén-dioxidot juttat a légkörbe, vagyis káros anyagot bocsát ki felhasználása során. Pedig lett volna lehetősége arra, hogy zéró-emissziós járművet válasszon, ahogy azt a korábbi években tette. Vagyis jelentős visszalépés történt a szakma részéről, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül, ahogy az autógyártók felelőssége mellett sem.

2015-ben a BMW i8 a legzöldebbÁprilis 2-án kiderült, hogy a BMW i8 nyerte a Világ Legzöldebb Autója kategóriát a World Car Awardson. A hivatalos indoklás szerint a szakmai zsűri (autóipari szakértők, szerkesztők, újságírók, bloggerek) a progresszív sportautó plug-in hibrid hajtásláncának és innovatív könnyűszerkezetes felépítésének egyedülálló kombinációját, valamint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés