Előfizetői tartalom

Hova tűnt sok százmillió liter benzin? - Vallottak a kutasok

Portfolio
Nyolcadik negyedéve emelkedett a hazai üzemanyag-fogyasztás a Magyar Ásványolaj Szövetség (MÁSZ) adatai szerint. Az üzemanyag-fogyasztás növekedését az előző év második felében jelentősen csökkenő üzemanyagárak is támogatták, a fogyasztás ezúttal is több éve nem látott ütemben emelkedett. A növekedés motorja most is a dízel iránti kereslet növekedése volt.

Tavaly nyár óta jelentősen lejjebb kerültek a hazai üzemanyagárak a zuhanó olajárnak köszönhetően, ami a hazai üzemanyag-fogyasztásra is jó hatással lehetett. A Magyar Ásványolaj Szövetség adatai szerint az év első három hónapjában 9,9%-kal emelkedett az üzemanyag-fogyasztás az egy évvel ezelőtti időszakhoz képest. Legutóbb 2006. harmadik negyedévében emelkedett magasabb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés