Előfizetői tartalom

Még mindig nem tudni, mi lesz az INA sorsa

Portfolio
Lezajlott a MOL éves rendes közgyűlése, melyen a főbb határozati javaslatok elfogadásra kerültek, így az 50 milliárd forint osztalék kifizetéséről szóló javaslat is. A közgyűlésen a szavazó részvények mintegy 53 százaléka jelent meg. A közgyűlést követő sajtótájékoztatón Hernádi többek között elmondta, jelenleg semmilyen egyeztetés nem folyik a horvátokkal az INA-ról.

Nincs egyeztetés az INA-rólAz éves rendes közgyűlést követő sajtótájékoztatón Hernádi Zsolt elmondta, hogy az alacsony olajárak ellenére meglehetősen jól teljesített az olajmulti a finomítói tevékenységnek köszönhetően, a megtisztított EBITDA csupán mintegy 1 százalékkal csökkent. Hernádi szerint továbbra is a szénhidrogén lesz a meghatározó primer erőforrás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés