Előfizetői tartalom

Újabb internetes cég küzdene meg a nagyokkal

Portfolio
Ma vonul tőzsdére az amerikai Etsy, aki online piactér üzemeltetésével foglalkozik. A vállalat egyedi, saját készítésű termékek értékesítését közvetíti az eladók és a vevők között. A bevételek évről évre növekednek, azonban a cég folyamatosan veszteséges és a vezetőség szerint ez nem is biztos, hogy változni fog. Ebből a szempontból pedig érdekes, hogyan fog alakulni a vállalat jövője.

VisszatekintőAz Etsy már lassan 10 éves múltra tekint vissza. Az oldalt 2005 nyarán indította Robert Kalin, Chris Maguire és Haim Schoppik. Első befektetői között volt az Union Square Ventures kockázati tőke társaság, amely olyan vállalatokba vett bele korán, mint a Twitter, a Zynga, vagy a Tumblr. De a Flickr képmegosztó alapítói is beszálltak az Etsybe. A cég egy online piacteret...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés