Előfizetői tartalom

Minden megváltozott az elmúlt 25 év alatt

Portfolio
2015 szeptemberében - 25 év szünet után - újra kamionverseny lesz a Hungaroringen! Ennyi idő alatt nem csak szinte, hanem ténylegesen minden megváltozott a szakág körül, ma már profi sport a kamionversenyzés. A változások a gumiabroncsokat is érintették, a kezdetekben alaposan bekoptatott utcai gumikon indultak a hétköznapjaikban is kamionsofőrök, ma pedig speciális versenygumikon a hivatásos autóversenyzők.

Az idei szezonban is a Goodyear a tíz versenyhétvégéből, 40 futamból álló 2015-ös FIA Kamion Európa-bajnokság kizárólagos abroncsszállítója. Amikor a spanyol Valenciában 2015. április 24-én kialszanak a piros lámpák, akkor a 11. olyan bajnokság kezdődik, ahol az izgalmas futamokhoz a versenykamionok abroncsait a Goodyear szállítja.A Kamion Európa-bajnokságokért felelős...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés