Előfizetői tartalom

Az igazán bátraknak még mindig lehet keresnivalójuk

Portfolio
A Morgan Stanley továbbra is optimista a részvénypiacokkal kapcsolatban. Mostani várakozásaik szerint a legnagyobb felértékelődési potenciált az amerikai és a japán tőzsdék kínálják, de Európában és a feltörekvő piacokon is lehet keresni valója a befektetőknek. Az egyes szektorok közül a pénzügyi szektorral kapcsolatban a legpozitívabbak a várakozásaik, de jó lehetőséget látnak az energiaszektorban is. Ugyanakkor felhívják a figyelmet arra is, hogy a részvénypiacokon még mindig jelentős kockázatok tapasztalhatók, amelyek közül a leginkább attól érdemes tartani, hogy a Fed idő előtt emel kamatot.

Egyesült ÁllamokA Morgan Stanley elemzői az előttünk álló szűk egy évben (2016 Q1 vége) 10%-os felértékelődést várnak az amerikai részvénypiacra a jelenlegi szintekről. Az S&P 500 index értéke egészen 2 275 pontig erősödhet. Miközben a vállalati profitok 4%-kal növekedhetnek (2015 végéig), az értékeltségi szintek emelkedése folytatódhat, az előretekintő P/E ráta...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés