Előfizetői tartalom

Így látják az OTP-nél az Apple nagy dobását

Portfolio
Az Apple Pay beledobott egy követ az állóvízbe: egy olyan ügyfélélménnyel jelent meg, amit nagyon sokan és nagyon régóta kerestek. A kezdetek biztatók, ehhez nem férhet kétség, de még nagyon sok a kérdőjel, Magyarországon kérdéses, hogy áttörést hozhat az Apple Pay az új generációs fizetéseknél - véli Forrai Péter, az OTP ügyvezető igazgatója. Az elektronikus bankolás trendjeiről és a legújabb fizetési módozatokról is nyilatkozott kameránknak a szakértő a Portfolio Pénzügyi IT konferenciáján.

A bankok mindig is érdeklődtek az új fizetési módozatok iránt, és így lesz ez a jövőben is. A jelenlegieket meglehetősen nehéz lenne felsorolni, de mindenképpen ide tartozna az NFC-s érintéses kártyás fizetési módozat, amely egy új irányvonal, és egyre inkább terjed Magyarországon és nemzetközi viszonylatban egyaránt. Az NFC-s fizetés egyúttal mobilokba is költözik, ezt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés