Előfizetői tartalom

Küszöbön a közösségi közlekedés reformja

Portfolio
Jelentős érdeklődés övezte az immár harmadik alkalommal megrendezett Busexpo kiállítást és konferenciát Zsámbékon. A NiT Hungary által szervezett rendezvényen a szektor legjelentősebb szakemberei voltak jelen, akik a XXI. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia keretében a közszolgáltatási, illetve különjárati szekciókban többek között a 2017-es piacnyitást előkészítő további kívánalmakról, lépcsőfokokról, és az autóbuszos turizmus fejlesztéséről egyeztettek.

Nagyfokú szakmai összefogásra és további járműkorszerűsítésre van szükség ahhoz, hogy a Volánok fel tudják venni a versenyt a 2017-es piaci nyitás során, derült ki a NiT Hungary által harmadjára megszervezett BUSEXPO szakmai kiállításon és konferencián. Dr. Sárközi György, a VOLÁN Egyesülés elnöke kiemelte, hogy a Volán vállalatok átalakítása megtörtént, ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés