Előfizetői tartalom

Pénz, hatalom, cselszövés - Ilyen a Trónok harca a valóságban!

A legjobb sztorikat az élet írja. Ezért gyakran előfordul az, hogy nem kell mások fantáziájára hagyatkoznunk azért, hogy igazi családi drámákról, hatalmi harcokról vagy éppen cselszövésekről olvassunk. Elég körbenézni mondjuk az autóiparban, ahol az elmúlt hónapokban felsővezetők és tulajdonosok feszültek egymásnak, annak érdekében, hogy megdöntsék a regnáló hatalmat, vagy éppen megszilárdítsák vezető pozíciójukat.

Ismét egymásnak feszült Ferdinand Porsche két unokája. Derült égből villámcsapásA Volkswagen első embere, Ferdinand Piech a Spiegelnek adott interjújában kijelentette, hogy "eltávolodott" egykori pártfogoltjától, Martin Winterkorntól. Ez a bejelentés már önmagában is elég lett volna ahhoz, hogy komoly válságot okozzon a menedzsmenten belül, de a legendás vezető még több...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés