Előfizetői tartalom

Ma este nagyot robbanthat az Apple

Portfolio
Újra eljött a nagy nap, amire az Apple-befektetők minden negyedévben várnak. Az amerikai technológiai óriás az amerikai tőzsdék zárása után közzéteszi negyedéves számait. Az elemzők 20% feletti növekedést várnak mind a bevétel, mint a profit szintjén a január-márciusi időszakra, amit várhatóan az iPhone-nak köszönhet majd a cég. Az Apple Watch a lezárt negyedévben még nem segítette az eredményeket, viszont lehet, hogy a társaság már közöl számokat az első hétvégi értékesítési adatokról. Összeszedtük, hogy mire kell figyelni a ma esti gyorsjelentésben.

iPhone-értékesítésekAz iPhone az Apple elsődleges profit drivere, így az értékesítési adatokat mindig kiemelt figyelemmel követik a befektetők. Az Apple a negyedik negyedévben a világ legnagyobb okostelefon-gyártója lett, lekörözte a Samsungot az értékesítések volumenét tekintve. Néhány elemző arra számít, hogy a várakozásokat magasan felül tudja majd teljesíteni a társaság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés