Előfizetői tartalom

Itt vannak a legfontosabb hírek ma reggel!

Portfolio
Az amerikai és a japán jegybank volt az elmúlt órákban a főszereplő, sem a BOJ, sem a Fed nem változtatott a monetáris kondíciókon, a japán jegybank ráadásul a korábban bevezetett stimulusokat is szinten tartja. Közben rengeteg vállalati gyorsjelentést tettek közzé, többek között a BNP Paribas, a BASF, a Deutsche Börse, az Air France-KLM tette közzé negyedéves számait.

Az amerikai GDP a várt 1 százalék helyett csupán 0,2 százalékkal bővült az első negyedévben. A vártnál gyengébb növekedés miatt a befektetők elkezdték árazni azt, hogy a kamatemelési ciklus kezdete későbbre tolódhat, részben emiatt gyengült tegnap a dollár, az euróval szemben az 1,12-es szint közelébe gyengültek a jegyzések. Az amerikai jegybank a korábbinál pesszimistábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés