Előfizetői tartalom

Ez nem cicaharc! - Élet-halál urai ugrottak egymásnak

Pár napja olyan eseményre került sor, amire csak nagyon kevesen mertek volna fogadni, gyakorlatilag puccsal megdöntötték a legendás Volkswagen-vezér, Ferdinand Piech hatalmát. Azt követően, hogy nem tudta érvényesíteni akaratát és nem tudta eltávolítani a hatalomból egykori pártfogoltját és elnöki székének várományosát, Martin Winterkornt, viharos gyorsasággal lemondott minden tisztségéről és távozott a Volkswagentől. A történtekkel kapcsolatban rengeteg piaci pletyka és találgatás jelent meg, ami biztos, hogy új időszámítás kezdődik a Volkswagennél. Az átmenet viszont nem lesz zökkenőmentes, a színfalak mögött átrendeződő erőviszonyok még számos meglepetést tartogathatnak.

Mindenki dobott egy hátastNagy meglepetésére szombaton bejelentette lemondását a Volkswagen első embere, Ferdinand Piech. Az autógyártó család 78 éves feje a felügyelőbizottság elnöke volt. Minden tisztségéről azonnali hatállyal lemondott, amit a Volkswagen csoporton belül viselt. Hasonló képen tett felesége, Ursula Piech is, aki szintén felügyelőbizottsági tag volt.Ferdinand...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés