Előfizetői tartalom

Négy bezzegország, ahol megőrülnek a napenergiáért

Portfolio
Napról napra újabb és újabb rekordok dőlnek meg a napenergia-szektorban, a technológia fejlettségének, a csökkenő beruházási költségeknek és állami támogatásoknak köszönhetően egyre több piacon válik versenyképessé a szegmens a hagyományos erőművekkel szemben. Az aranyévek azonban még előttünk vannak, legalábbis ha nem tévednek az elemzők. Cikkünkben összegyűjtöttük a következő évek bezzegországait.

Az energiaipart a következő években egyesek szerint gyökeresen átalakító napenergiára egyre több és több országban figyelnek fel. Szinte mindegyik hétre, napra jut egy újabb hír, mely valamilyen rekordról számol be. Cikkünkben olyan piacokat gyűjtöttünk össze, ahol a következő években rendkívüli növekedés várható a hivatalos, félhivatalos illetve iparági szervezetek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés