Előfizetői tartalom

Kirobbanó formában az Adidas

Portfolio
Az Adidas negyedéves árbevétele a vártnál jobb lett, a nettó profit viszont elmaradt az elemzői konszenzustól. A cégcsoport vezetősége megerősítette a céggel kapcsolatos, 2015-re vonatkozó kilátásait, idén is a tavalyi évhez hasonló profit marzsot várnak, továbbá marketinggel kapcsolatos beruházásokat is terveznek, hogy Észak-Amerikában és Európában is megerősítsék pozíciójukat. A kedvező hírek hatására a részvény árfolyama több mint 3%-ot erősödik.

Vártnál jobb árbevétel az AdidasnálA német sportszergyártó Adidas negyedéves árbevétele a vártnál magasabb lett, ami elsősorban a futó és divat üzletág fellendülésének köszönhető, a nettó eredmény viszont elmaradt az elemzői konszenzustól. A cég azonban mindkét soron a tavalyi évhez képest jelentős növekedést tud felmutatni. A legnagyobb versenytárs, a Nike miatt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés