Előfizetői tartalom

Minimumszolgáltatási megállapodás nélkül sztrájkol az ÉÖDSZ

Portfolio
Május 4-én a Magyar Postához tartozó JNT Security Kft. tárgyalt az Értékszállítási és Őrzésvédelmi Dolgozók Szakszervezetének képviselőivel. Itt arra jutottak, hogy a társaság május 5-én elküldi írásos javaslatát a minimumszolgáltatásokra vonatkozóan, és álláspontját a bérfejlesztéssel kapcsolatban. A szakszervezetek azonban nem engednek.

Nem volt sikeres a tárgyalásA JNT és a Magyar Posta közleménye kitér arra, hogy a társaság és a szakszervezet képviselői május 4-én ültek le a tárgyalóasztalhoz két napirendi pont megtárgyalása érdekében: a béreket, illetve a sztrájk alatt nyújtott minimális szolgáltatásokat. A bérek vonatkozásában az ÉŐDSZ kategorikusan elutasított mindenféle kompromisszumos lehetőséget...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés