Előfizetői tartalom

A BMW vezérét is kikezdték a tulajdonosok

Portfolio
Lassan nem telik el hét anélkül, hogy valamelyik vezető autógyártónál ne gördítenének akadályt a tulajdonosok a menedzsment működése, átalakítása elé. Legutóbb a Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung számolt be arról, hogy a német Union Invesment az ellen fog szavazni a cégcsoport éves közgyűlésén, hogy a jelenlegi ügyvezető igazgatót, Norbert Reithofert megválasszák a cég felügyelőbizottságának az elnökének.

Az elmúlt hetekben több cikkünkben is beszámoltunk arról, hogy nincsenek könnyű helyzetben az autógyártók felső vezetői, ugyanis kemény harcokat kell vívniuk hatalmuk megőrzése, illetve megerősítése érdekében. Az eddigi beszámolókból kimarad a BMW, de a legújabb fejlemények szerint a világ vezető luxusautó-gyártójánál sem lesz zökkenőmentes a felügyelőbizottság...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés