Előfizetői tartalom

Százzal, gázzal, automatikusan

Portfolio
A korábbi importőrtől egy éve vette át az Iveco márka gyári képviseletét a Danube Truck. A márka ismertségének növelése érdekében a társaság 2015-ben kínálati offenzívába kezd: májustól júliusig, nyolc különböző helyszínt érintő rendezvény sorozat keretében mutatja be az általa forgalmazott új modelleket, köztük a "Van of the Year 2015" elismerést kiérdemelt Iveco Daily járműcsalád különböző változatait.

A DanubeTruck az elmúlt évben átvette az Iveco márkához tartozó járművek importját, valamint nagy- és kiskereskedelmi értékesítését. "A mögöttünk hagyott rövid időszakban is komoly eredményeket értünk el és bizakodva nézünk a jövőbe, hiszen az Iveco modelljei szilárd alapot biztosítanak fejlődésünkhöz" - foglalja össze az elmúlt hónapok eredményeit Molnár Tamás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés