Előfizetői tartalom

Fordulat jöhet Amerikában

Portfolio
Hat év emelkedés után trendfordulót jelez a Dow Jones index, amit az is alátámaszt, hogy hónapok óta nem volt új csúcson az index, jelenleg pedig éppen esnek a tőzsdék. Ez a következő hetekben akár 10-15%-os csökkenést is hozhat, így aki részvényben gondolkodik, érdemes kivárni a mélypontot - javasolják a K&H Alapkezelő szakemberei.

A Dow Jones elmélet az egyik legrégebbi tőzsdei elmélet, hat piaci törvényszerűségre épül, mely mozgásának elemzése rengeteg szabályszerűségre tanította meg a részvénypiaci befektetőket. Ami miatt a Dow elmélet most különösen érdekes lehet, hogy az elmúlt néhány hónap piaci mozgásai alapján éppen megvalósult az a három feltétel, amely a trendfordulót mutatja. Bár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés