Előfizetői tartalom

Így vág vissza az EBRD az orosz válságnak

MTI
Az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD) kész növelni befektetéseit azokban a kelet-európai országokban, amelyekre súlyosan kihat az orosz gazdasági válság, de tartja magát ahhoz a tavalyi döntéshez, hogy az ukrán konfliktus következményeként Oroszországban nem indít új beruházásokat - közölte Sir Suma Chakrabarti, a nemzetközi pénzintézet elnöke.

Az EBRD Tbilisziben tartott éves közgyűlését záró sajtóértekezletén Sir Suma kiemelte: a bank képes növelni jelenlegi befektetéseit, és ezt azokban az országokban kellene megtennie, amelyeknek ténylegesen szüksége van rá és valós reformokat hajt végre.Ami az orosz gazdasággal történik, elég súlyosan érinti a kaukázusi és a közép-ázsiai köztársaságokat, így arra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés