Előfizetői tartalom

Festmény helyett autó is van ennyiért

Portfolio
Minden idők legmagasabb leütési árán cserélt gazdát Pablo Picasso Az Algíri nők - O változat című festménye a Christie's aukcióján május közepén. A 179 millió dolláros - 48,3 milliárd forintos - árat azonban nem csak műkincsre lehet elkölteni, hanem pl. autókra, autózásra is. A Top Gear ezekből gyűjtött egy csokorra valót.

Közel 180 millió amerikai dollárból például "bárki" bevásárolhatja magát egy közepes Formula-1-es csapatba, ráadásul nem egy tesztre vagy versenyre, hanem egyenesen két szezonra. Igaz, ebben az összegben a Superlicence megszerzésének költségei nincsenek benne, ehhez pedig nem árt - a pénzen kívül - időből is milliomosnak lenni, ugyanis a go-kartozást elég korán, 4-5 éves...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés