FONTOS Elkezdtek kamatemelésekről suttogni a lakáshiteleknél: készül a hidegzuhany?
 
Előfizetői tartalom

Itthon is lízingelhető a Tesla

Portfolio
Miközben Norvégiában a piac szűkülésére lehet számítani, Magyarországon egyértelmű bővülés előtt áll az elektromos autók, elsősorban a Tesla piaca, ugyanis június 15-től céges flottaautóként itthon is elérhető a márka kínálata. Operatív lízing, azaz tartós bérlet konstrukcióban kezdetben a Model S-t, majd a gyártó mindenkori legújabb modelljét lehet használni, teljes töltő-infrastruktúrával.

Vincent van der Meijden, a Business Lease ügyvezető igazgatója szerint felfutás várható az elektromos autók piacán - a rejtett és közvetett költségektől mentes tartós bérlet keretében lízingelt tiszta autók teljes üzemeltetési költsége mára versenyképessé vált az azonos kategóriájú, hagyományos üzemű gépkocsikéval. A növekedés ma elsősorban a céges flottákat érinti;...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés