Előfizetői tartalom

Új adó miatt borult a rend a Zwacknál

Portfolio
Csütörtökön piaczárás után jelentett a Zwack. A társaság tevékenységét a népegészségügyi termékadó év eleji bevezetése miatt a tavalyi negyedik negyedévre előrehozott vásárlások jelentősen befolyásolták. Az emiatt gyengébb negyedév ellenére a cég hozta a menedzsment által korábban prognosztizálta nyereséget, sőt lényegesen túl is teljesítette azt. Bár a tavalyival azonos osztalékra idén nem kell számítani, a korábbi évekhez hasonló osztalék esetén, a részvények az év eleji rali ellenére is több százalékos osztalékhozamot kínálnának.

A Zwack pénzügyi éve április 1-től március 31-ig tart, így a társaság gyorsjelentése a negyedik pénzügyi negyedévről szól. Az alábbiakban azonban az egyes negyedévek alatt a naptári (azaz jelen esetben 2015 első) negyedéveket értjük. A csütörtöki piaczárás után tette közzé a Zwack az első negyedéves gyorsjelentését. A vállalat nettó árbevétele (jövedéki...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés