Üzlet

Borús volt a hangulat Amerikában

Portfolio
Az Európában látott esések után az amerikai tőzsdékre is átragadt a rossz hangulat: a Dow Jones Index 1,2 százalékos mínuszban is járt, a kereskedés végére 1 százalékkal került lejjebb tegnapi záróértékéhez képest. Az S&P 500 1, a Nasdaq 1,1 százalékos mínuszban fejezte be a napot. Az esésben a dollár erősödése és a Fed egyre közelebbi időpontban várható kamatemelése is szerepet játszik.

Az Apple is nagyot esett

A kereskedés utolsó fél órájában némileg javult a hangulat a tengerentúli tőzsdéken, így a Dow Jones Index végül 1 százalékos mínuszban fejezte be a napot. Az S&P 500 szintén 1százalékkal, a Nasdaq 1,1 százalékkal került lejjebb. A Dow komponensei közül a DuPont teljesített a legjobban azzal, hogy lényegében véve nem esett a cég részvényeinek árfolyama. Eközben a nap vesztese az Apple volt 2,1 százalékos eséssel.


Zuhan a First Solar

A Nasdaqon jegyzett First Solar napelemes cég 6 százalékot zuhant a mai kereskedésben, miután az RBC Capital Markets elemzői "szektorral megegyezően teljesítőről" ajánlásukat "alulteljesítőre" változtatták, a célárat pedig 54 dollárról 34 dollárra csökkentették. Mahesh Sanganeria, az RBC elemzőjének várakozása szerint 2016-ban 1,37 dolláros EPS és 3,4 milliárd dolláros bevétel várható, ezzel szemben az elemzői konszenzusban 3,48 dolláros EPS és 4,1 milliárd dolláros bevétel szerepel - írja a Financial Times. Eközben a Dow Jones Index és az S&P 500 már 1,2, a Nasdaq 1,3 százalékos mínuszban tartózkodik.


Tovább esik Amerika

Az elmúlt egy órában valamivel még lejjebb kerültek a vezető amerikai indexek, a Dow Jones Index már 210 pontos esésen van túl.


Csúnya mínusz Amerikában

A kereskedés első félidejét éppen elhagyva a Dow, az S&P 500 és a Nasdaq 1 százalék körüli esést mutat. A vártnál alacsonyabb lett az amerikai fogyasztói elégedettség index és az áprilisi szolgáltatóipari Markit beszerzésimenedzser-index értéke is, mindez hozzájárult a rossz hangulat kialakulásához.Csúnya mínusz Amerikában
Klikk a képre!


Csúnya mínusz Amerikában
Klikk a képre!
Westminster brexit brit kilepes tortenelmi dontes
Furjes Balazs Budapest Liget projekt1500
100 forint shutter
onlinevásárláse-kereskedelem
mexikói katonák
wall street_shutterstock
Népszerű
Friss hírek TÖBB FRISS HÍR
Online előadás
Befektetési termékek a magas hozam reményében.
A tőzsdei tankönyv
Az alapoktól a trendkövető kereskedési stratégiákig kísér a könyv.
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Kiadó raktárak és logisztikai központok

A legmodernebb ipari és logisztikai központok kínálata egy helyen

Infostart.hu

Junior elemző/elemző

Junior elemző/elemző

Szerkesztő-újságíró

Szerkesztő-újságíró
2019. november 6.
Portfolio Private Health Forum 2019
2019. november 7.
Energy Investment Forum 2019
2019. november 14.
Portfolio Banking Technology 2019
2019. november 20.
Office Stage - Út a hatékony irodához
Alteo klub