Előfizetői tartalom

Itt vannak a legfontosabb hírek ma reggel!

Portfolio
A befektetők ma is töretlenül veszik az ázsiai részvényeket, miután a jövőben Kína új projektek kivitelezését tervezi, ami elősegítheti a gazdaság növekedését. Tovább folytatódik a görög sztori, az országnak sürgősen szüksége van pénzre, hogy kifizesse a júniusban esedékes hiteltartozását. Vállalati hírek is akadnak bőven, Amerikában hatalmas felvásárlások várhatóak a kábelszolgáltató piacon.

A görög kormányszóvivő hétfőn bejelentette, hogy az országnak arra még van elég pénze, hogy kifizesse a havi béreket és juttatásokat, azonban nagy szükség van a pénzügyi segélyre, hiszen június 5-én további 300 millió eurós részletfizetés lesz esedékes. Ma is többnyire emelkednek az ázsiai tőzsdék. Kína múlt héten ugyanis bejelentette be, hogy több mint 1000 új...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés