Előfizetői tartalom

Napenergiára fogadnál, de kevés a pénzed?

Portfolio
A megújuló energia piacon a kiélezett versenynek köszönhetően egyre hatékonyabb eszközök kerülnek le a gyártósorról. Azonban nemcsak a technológia fejlesztésével fokozható a versenyképesség, hanem az innovatív finanszírozási technikáknak köszönhetően is. Az elmúlt hónapokban többek között a napenergia-szektorban is egyre népszerűbbé válik a termelő eszközök külön cégbe történő szervezése, melyből az alacsonyabb finanszírozási költségeknek köszönhetően nemcsak a vállalatok profitálhatnak, hanem azok a befektetők is, akiknek a méret vagy esetleg a földrajzi adottságok miatt nem lenne lehetősége zöldenergiába fektetni.

Az elmúlt években rendkívül megugrott a kereslet a napelemek iránt, miután a technológia egyre több országban válik versenyképessé a hagyományos erőművekkel szemben. A napenergia növekvő népszerűsége részben a folyamatosan csökkenő költségeknek köszönhető, ebben pedig az innovatív finanszírozási formák is egyre fontosabb szerephez jutnak. Az elmúlt hetekben hónapokban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés