Előfizetői tartalom

Napenergiára fogadnál, de kevés a pénzed?

Portfolio
A megújuló energia piacon a kiélezett versenynek köszönhetően egyre hatékonyabb eszközök kerülnek le a gyártósorról. Azonban nemcsak a technológia fejlesztésével fokozható a versenyképesség, hanem az innovatív finanszírozási technikáknak köszönhetően is. Az elmúlt hónapokban többek között a napenergia-szektorban is egyre népszerűbbé válik a termelő eszközök külön cégbe történő szervezése, melyből az alacsonyabb finanszírozási költségeknek köszönhetően nemcsak a vállalatok profitálhatnak, hanem azok a befektetők is, akiknek a méret vagy esetleg a földrajzi adottságok miatt nem lenne lehetősége zöldenergiába fektetni.

Az elmúlt években rendkívül megugrott a kereslet a napelemek iránt, miután a technológia egyre több országban válik versenyképessé a hagyományos erőművekkel szemben. A napenergia növekvő népszerűsége részben a folyamatosan csökkenő költségeknek köszönhető, ebben pedig az innovatív finanszírozási formák is egyre fontosabb szerephez jutnak. Az elmúlt hetekben hónapokban...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

1 943 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái