Előfizetői tartalom

Nem csak robotizált, hanem intelligens is lesz a jövő autógyára

Portfolio
Ember és robot kéz a kézben dolgozik, eközben térnyomtatóval készülnek a karosszériaelemek és az autók vezető nélkül gördülnek le a gyártósorról: az Audi ilyennek látja a jövő; termelését, az intelligens gyárat. Az intelligens gyár ("Smart Factory") címmel kiadott technológiai magazinjában a négykarikás márka bepillantást enged a jelenlegi Audi gyártás intelligens folyamataiba, továbbá képet kapunk az elkövetkező években érkező innovációs megoldásokról is.

Az Audi kínálatában mindig is egyedi és sokoldalú termékek szerepeltek. Ezeknek a gyártása azonban rendkívül összetett termelési folyamatokat eredményezett. "Az autógyártás abban a formában, ahogy ma ismerjük, nem létezik a jövőben. Egyre intelligensebb, hatékonyabb lesz, a folyamatok egyre összefüggőbbé válnak. Ezzel együtt továbbra is a munkatársaink maradnak a termelés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés