Előfizetői tartalom

15 ember, aki diploma nélkül lett dúsgazdag

Portfolio
Mindenki, aki karriert akar, úgy hiszi, hogy a siker első számú kulcsa egy főiskolai vagy egyetemi diploma. Azonban sokan már bizonyították, hogy enélkül is milliárdossá lehet válni. Bár tény, hogy ők nem hétköznapi emberek, a maga területükön zseniálisak. A Business Insider most olyan milliomosokat és milliárdosokat gyűjtött össze, akik saját erejükből építették fel birodalmukat úgy, hogy idejekorán abbahagyták tanulmányaikat. Persze ezzel nem buzdítunk senkit arra, hogy lépjen ki az iskolából.

Celebszakácsok és egy ismerős a Wall Street farkasából. A Business Insider 15 olyan embert gyűjtött össze, akik igazán jól jártak azzal, hogy abbahagyták az iskolát.Coco ChanelA divatikon árvaházban nevelkedett és apácák tanították varrni. 1910-ben nyitotta meg első kalapüzletét. Ruhaipari sikerei akkor kezdődtek, amikor egy hideg napon ruhát készített magának egy régi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés