Előfizetői tartalom

Elmercédeszesedett - BMW 530d Touring xDrive

Hámor Iván
A BMW 5-ös sorozata sokáig - a globális piaccal ellentétben - a márka legnépszerűbb típusa volt Magyarországon. Nem véletlenül, megjelenése, menettulajdonságai, erőforrásai és opciós lehetőségei ideális autóvá tették mind a juttatás kategóriában az ezzel is ösztönző cégeknél, mind az ilyen autót választó magánszemélyek körében. A pici sikeresség fenntartása érdekében a gyártó folyamatosan fejlesztette a modellt, nemrég a szokásos ciklusközi ráncfelvarrást - LCI - megejtette, így adva apropót a háromliteres dízellel szeret, összkerék-hajtású kombi kipróbálására.

Egy BMW hangulatát alapvetően meghatározza, milyen a berendezése. Már a kiválasztási folyamat legelején el kell dönteni, hogy melyik irányzat lesz az, amivel 3-5, vagy akár több évig nap, mint nap találkozni akar az ember, mi az a stílus, ami leginkább közel áll hozzá. Ez a terminológia szerint lehet akár sportos, luxus, vagy teljesen egyéni, individuális is. Mindenki a saját...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés