Előfizetői tartalom

Itt vannak a legfontosabb hírek ma reggel!

Portfolio
A hétvégén sem történt előrelépés a görög adósságrendezéssel kapcsolatban, a felek szerdán folytatják a tárgyalásokat egy kompromisszumos megoldás elérése érdekében. Kínából a vártnál rosszabb import-adat érkezett, ami miatt további stimulusok bevezetése várható, ennek örülnek a befektetők és veszik a kínai részvényeket. A GE értékesíti magántőke befektető részlegét, a Netflix pedig Dél-Európában terjeszkedne.

Továbbra sincs megállapodás a görög adósságrendezéssel kapcsolatban. Az Európai Bizottság a múlt héten egy ötoldalas, egyebek között az áfa emelése mellett a közalkalmazotti bérek és a nyugdíjaknak a csökkentését is magában foglaló javaslattervet nyújtott be Görögországnak, amit az ország vezetősége abszurdnak tartott. A görög ANA hírügynökség értesülése szerint...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés