Előfizetői tartalom

Ma megint az Apple körül forog minden

Portfolio
Ma veszi kezdetét az Apple fejlesztőinek kedvenc éves eseménye, a WWDC névre hallgató konferencia San Fransiscóban. Egy nagyszabású sajtótájékoztatóval indul a négynapos esemény, amin a várakozások szerint a mobil operációs rendszerének frissítésébe kaphatunk betekintést, valamint egy új streaming zeneszolgáltatást mutathat be a cég. A múltbeli tapasztalatok alapján még az is elképzelhető, hogy az esemény megmozgatja az árfolyamot.

Ma veszi kezdetét az Apple szokásos éves négynapos konferenciája. Egy nagyszabású sajtótájékoztatóval indul az esemény magyar idő szerint este 8-kor, amit mint mindig, most is élőben lehet követni.Milyen bejelentésekre számíthatunk ma este?Betekintés az iOS 9.0 mobil operációs rendszerbeA szokás szerint nyár elején megrendezett eseményen az Apple rendszerint betekintést enged...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés