Előfizetői tartalom

Bréking: Magyarországon bővíthet a Mercedes! - Eláruljuk, hogy mikor

Szerda éjjel félálomban megnyitom a Portfolio oldalát és mit látok? Nálunk bővíthet a Mercedes! Azonnal hevesen kezd verni a szívem. A tompa fáradtság máris a múlté és csak egy dologra tudok gondolni miközben izgatottan rákattintok a címre, adná az ég, hogy végre maga a cég vezére, Dieter Zetsche jelentette be a régóta hangoztatott beruházást. Ahogy ez végig fut az agyamon, jön a kínzó kijózanodás, csak az MTI számolt be a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkárának németországi útjáról. A gondolatok pedig csak kavarognak a fejemben, nem hiszem el, hogy megint nincs semmi konkrétum az ügyben és nem hiszem el, hogy ennek ellenére megint lehoztuk. Ebben a felzaklatott lelkiállapotban pedig csak egyet tehet az ember, kiírja magából mindazt, amit a témával kapcsolatban gondol.

Futótűzként terjedt a magyar sajtóban ismét a nagy hír!A német Daimler AG a magyarországi tevékenységének bővítését mérlegeli, és erről megindultak a tárgyalások a magyar kormánnyal - mondta az MTI-nek szerdán Stuttgartban a Külgazdasági és Külügyminisztérium gazdaságdiplomáciáért felelős államtitkára. Magyar Levente a Daimler AG beruházásokért felelős vezetőjével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés