Előfizetői tartalom

Nálunk járt a világrekordra törő a Honda

Portfolio
Hangzatos reklámok és üres frázisok helyett valódi eredményekkel kívánja bizonyítani a Honda, hogy mennyire hatékony az 1,6 i-DTEC erőforrás. A laboratóriumi, szabályozott, szabványosított környezet helyett valós körülmények között próbálja meg bebizonyítani, hogy az 1,6 literes dízel erőforrása a gyakorlatban is mennyire kisétkű. A 24 országot átölelő 13 ezer kilométeres túra - amennyiben sikeres lesz - világrekordot is jelent egyben.

2015. június 1-én a Honda európai K+F központjának két munkatársa beült egy Civic Tourerbe, és transzkontinentális túrára indult a belgiumi Aalstból. Hollandián és Németországon is átvezető útjuk során az óramutató járásával megegyező irányba járják körbe Európát, és a tervek szerint 25 nappal később, június 25-én érnek majd vissza, egészen pontosan 13 614 kilométert...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés